Chec cu nuca cacao si faina integrala, satios, sanatos, poate fi preparat si in restaurantul unui hotel, pentru mic dejun
Cofetarie sau patiserie? Nu! Reteta de chec este deosebit de simpla si se poate prepara fara dificultate , in casa .
Chec cu nuca si cacao, majoritatea ingrediente ecologice.
Rețeta chec:
– 4 oua ecologice
– 1 iaurt mic ecologic
– 2 pahare de zahar ecologic(măsurate cu paharul in care a fost iaurtul)
– 3 pahare faina alba de țară
– 1 pahar de ulei bio
-2 lg..cacao ecologica
– 1vanilie bio – 1 praf de copt bio
– 1lg.zeama de lămâie bio
Măsura-ti toate ingredientele cu paharul in care a fost iaurtul. Se bat albușurile spumă cu 2 pahare de zahar si zeama de lămâie, se adaugă gălbenușurile apoi uleiul, iaurtul , faina amestecata cu praful de copt. Se tapetează tava de chec cu ulei și faina, se toarnă o parte din compoziție iar cealaltă parte se amesteca cu cacao după care se toarnă în tava peste compoziție (aceasta din urmă se toarnă pe mijloc de-a lungul tăvii). Cuptorul preîncălzit se pune tava la temperatura de 190 grade timp de 45-50 minute. Daca v-a plăcut abonați-vă la canalul meu!