Teren

Teren

Afaceri in crestere motive sa cumperi teren agricol

Sfaturi pentru o gradina de legume ecologica . Legume cultivate pe teren agricol certificat ecologic

Produsele ecologice sunt extrem de cautate in ultimii ani.Terenul agricol pe care il detii sau vrei sa-l achizitionezi va permite sa cultivi in modul in care doresti legumele si fructele, oferindu-ti posibilitatea de a nu le distruge cu chimicale din ingrasaminte sau solutii de dezinsectie. Astazi o mancare ecologica este tot ceea ce iti poti dori pentru sanatatea familiei tale. Acesta este un motiv pentru care un teren agricol ar trebui sa fie o optiune de investitie si care sa te indemne sa faci acest pas.
Mancarea indiferent de unde o achizitionezi, restaurant, pizzerie, cofetarie, magazin alimentar este o necesitate indispensabila pentru om, iar agricultura este cea care ofera ingredientele principale.


DOUA MILIOANE DE FERMIERI ORGANICI IN LUME CULTIVA PE TEREN AGRICOL CERTIFICAT ECOLOGIC

Studiul IFOAM arata faptul ca 164 tari cultiva 37,5 milioane de hectare si au cifra de afaceri 63,8 milioane de dolari. Trendul global ramane pozitiv dar asteptarile miscarii organice merg mai departe de atat.

Studii privind consumul de alimente ecologice cultivate pe teren ecologic

Studiul WORLD OF ORGANIC AGRICULTURE si IFOAM constata o crestere a cifrei de afaceri cu 10% in USA care a devenit pista cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Statele Unite ocupa locul intai la comertul cu produse ecologice urmata de Germania, Franta. Comertul mondial este dominat in proportie de 65% de cele trei tari. Locuitorii care consuma cele mai multe produse ecologice vin din Elvetia (250 dolari/cap de locuitor), Danemarca ( 226dolari/cap de locuitor), Luxemburd ( 186 dolari/cap de locuitori), Statele Unite ( 9dolari/cap de locuitor).

Animale care pasc pe terenuri ecologice si crescute in ferme mixte ecologice sunt la mare cautare

Un teren agricol pe care cresc animale, trebuie sa fie certificat ecologic.

 

Top