Ferma agrozootehnica instalare tineri fermieri

350,000.00 €

 (Negociabil)

Descriere

Tip : Vinde
Stare : Folosit
Locatie : Insula Mare a Brailei

De vânzare ferma agrozootehnica cu potențial pentruaccesarea fondurilor europene prin FEADR – Instalarea tinerilor fermieri.

Teren arabil – 20 ha, cu grad mare de comasare, cu hidranțisituați pe teren, lângă un canal de alimentare și unul de desecare, cu accesdirect la drumuri de exploatare amenajate cu piatră și drumul județean DJ 212A(drum asfaltat).

Situată în Insula Mare a Brăilei la o distanță de 6 km detrecerea bac Insula Mare.

Ferma are o suprafață de 6000 mp, are un număr de 17construcții cu suprafață totală construită de 1.262 mp, edificate în regieproprie în perioada 2000 – 2015, având destinații diferite: maternitate/punctde îngrășare porci, grajd de vaci, saivan de oi, coteț de păsări, magazie decereale, punct de sacrificare, cântar animale, cameră frigorifică, ateliermecanic, locuințe personal, oficiu/birou.

Este împrejmuită cu gard din plasă de sârmă împletită șigard viu, racordată la rețeaua de curent electric (220V și 380V) și are sursăde apă proprie (puț forat la adâncimea de 45 metri cu pompă și motor la 380V).În interior sunt drumuri amenajate cu piatră.

Are o livadă de 100 pomi fructiferi, aflați pe rod -plantați în perioada 2010-2015, și un cazan pentru distilat.

vindeorice.ro

 

Locatie

Insula Mare a Brailei
Write a Review
Reguli postare Anunt.
  1. Nu vor fi tolerate anunturi jignitoare sau ofensatoare.
  2. Nu permitem anunturi false sau inselatoare.
  3. Anunturile care vor ridica semne de intrebare, vor fi imediat sterse.

Anunturi promovate

Top