Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă

149.00 RON

 (Fix)

Descriere

Tip : Vinde
Stare : Nou
Adaugati website-ul dvs : Vezi site

Sunteți obosit de diete stricte și antrenamente epuizante? Visați la o siluetă suplă fără a vă pune sănătatea în pericol?

Atunci aveți nevoie de Inslim!

Inslim este un supliment alimentar unic, conceput special pentru persoanele care doresc să slăbească în siguranță și eficient. Produsul nostru este ideal pentru femei și bărbați care doresc să reducă greutatea, să îmbunătățească metabolismul și să mențină o floră intestinală sănătoasă. Datorită abordării sale pe trei niveluri, Inslim ajută la activarea transformării grăsimilor în energie, accelerează metabolismul și restabilește echilibrul microbiomului intestinal fără a fi nevoie de diete stricte.

Extractul de tulpină de ananas 250 GDU/g Bromelain favorizează descompunerea fibrinei, ceea ce reduce umflăturile.

Fibrele de acacia sunt un prebiotic natural care influențează pozitiv flora intestinală.

Glucomananul din konjac hrănește bacteriile benefice din intestin, transformându-le în acizi grași cu lanț scurt. De asemenea, ocupă mult spațiu în stomac și crește senzația de sațietate.

Extractul de semințe de guarana — bogat în cofeină, guarana stimulează metabolismul timp de 12 ore după administrare, ajută corpul să ardă mai multe calorii în stare de repaus și elimină excesul de lichide și toxine din organism.

Nopalul ajută la scăderea în greutate, legându-se de grăsimile alimentare și crescând eliminarea acestora, ceea ce reduce absorbția energiei și ajută la controlul apetitului.

Cetonii de zmeură accelerează metabolismul și cresc nivelul de adiponectină, un hormon care ajută la reglarea metabolismului grăsimilor și zahărului.

Folosirea ingredientelor vegetale asigură siguranță și efecte secundare minime. Capsule ușor de utilizat pot fi administrate în orice moment al zilei.

Alegeți Inslim pentru o slăbire sănătoasă și bucurați-vă de rezultate!

https://www.facebook.com/InSlimEurope/ 

vindeorice.ro

 

Locatie

Write a Review
Reguli postare Anunt.
  1. Nu vor fi tolerate anunturi jignitoare sau ofensatoare.
  2. Nu permitem anunturi false sau inselatoare.
  3. Anunturile care vor ridica semne de intrebare, vor fi imediat sterse.

Anunturi promovate

Top