Servicii bune inseamna valoare?

Servicii bune inseamna valoare?

De ce sa oferiti servicii bune?

Sa oferi servicii inseamna sa creezi valoare pentru altcineva.

Ideea de baza este aceasta: cu totii venim pe lume depinzand de grija si serviciile altora. Cand crestem , ati oameni se bazeaza pe serviciile noastre.
Cu totii beneficiem de servicii, le furnizam pur si simplu pentru a ne asigura supravietuirea.
Asadar, de ce servicii?
Sunt o necesitate. Ati putea spune , ca mine, ca serviciile sunt motivul pentru care ne aflam aici.
Daca sunteti o companie de curatat camere la hoteluri echipa dumneavoastra urmareste doar sa indeparteze mizeria? Sau toata lumea se straduieste sa faca din companie furnizorul preferat de hoteluri pentru astfel de servicii de curatenie in spatii de cazare.
Daca va regasiti in prima situatie va indepliniti sarcina cat mai repede posibil, iar apoi spalati putina. Daca va incadrati in cea de-a doua situatie, oferiti sfaturi si sugestii, puneti mobila la loc in pozitia initiala si poate chiar intindeti un covor rosu cand clientul va inspecteaza munca.
Concluzia este ca atitudinile, obiectivele si practicile impartasite de echipa d-voastra caracterizeaza valoarea serviciilor pe care le furnizati si va definesc cultura serviciilor in momentul de fata. O cultura a serviciilor superioare este una in care caracterul si valoarea serviciilor pe care le furnizati fie ele in vanzari de bunuri, inchirieri, servicii hoteliere, cazare, curatenie, imobiliare, agricultura, restaurante, confectii si imbracaminte , vanzari auto, finisaje constructii, productie mobilier sau servicii de reparatii sau curatare tapiterie, turism, arta, sanatate, transport, catering, rent a car, etc,. va eleveaza si va inspira, innobilandu-i pe cei din jur. Inalta standardele, atitudinile si asteptarile, innobiland perceptiile, practicile, procesele si produsesle angajatilor si liderilor ale colegilor si ale clientilor ale furnizorilor, partenerilor, legislatorilor, distribuitorilor si ale unor intregi comunitati ale tuturor ce intra in contact cu si prin urmare contribuie la cultura respectiva.
Constituirea unei culturi a serviciilor superioare nu este o destinatie. Este intr-o continua schimbare si evolutie fiind un fenomen organic in care toti oamenii, practicile si procesele pot duce performanta pe culmi si mai inalte atingand un potential si mai mare.
Serviciile sunt prezente in toate aspectele vietii noastre in momentul in care ne nastem.

Cum castigi clienti loiali daca oferi servicii bune?
Clientii loiali sunt mai profitabili decat pierderea clientilor si serviciile superioare sunt esentiale pentru a-ti pastra cei mai buni clienti.
Serviciile inseamna a actiona cu scopul de a crea valoare pentru altcineva, iar aceasta este esenta tuturor afacerilor, organizatiilor si carierelor de succes.
Service este angajamentul de a va manifesta grija fata de alti oameni, siguri fiind pe faptul ca obtineti mai mult pentru dumneavoastra cand creati pentru altii ceva ce acestia apreciaza, respecta si pretuiesc.

author avatar
insite siteadmin
Top