Furnizorul SC Casa Bella Serv Impex S.R.L. prin platforma(site)www.vindeorice.ro și aplicația vindeorice.ro este partenerul de încredere a oricărei persoane fizica sau juridica, care este  inregistrata in platforma( site ) si publica anunturi in platforma(site) www.vindeorice.ro sau in Aplicatia vindeorice.ro,  primind calitatea de client.

Portal național de încredere. Alătură-te acum!
VindeOrice.ro vă va duce prezența online la următorul nivel. Indiferent dacă sunteți abia la început sau un lider în domeniul dvs. Vă oferim o platformă pentru creștere și dezvoltare în continuare.

Promovam Afaceri Locale precum si Afaceri Online din toate domeniile, Magazine, Imobiliare, Turism, Transport, Restaurante, Evenimente, Inchirieri, Servicii, Licitatii, Producatori, Incaltaminte, Imbracaminte, Produse de patiserie, Medical, Financiar, Cazare, Agentii de turism etc. .

Fiabilitatea este cheia atunci când alegeți o platformă pentru anunțuri și promovare.

VindeOrice.ro vine cu o echipă de suport de încredere, gata să te ajute oricând ai nevoie.

Ce oferim?

Descrierea serviciilor

Serviciul oferit de Furnizorul SC Casa Bella serv impex srl, prin intermediul Platformei-site https://www.vindeorice.ro  cat si prin aplicatia vindeorice.ro consta in:

 1. Accesul si publicarea online de anunturi sau anunturi cu licitatie in functie de abonamentul ales de catre Client.

Inregistrarea Clientului

Accesul in Platforma-site https://www.vindeorice.ro  cat si in aplicatia vindeorice.ro se face pe baza de User si Parola,  prin completarea formularului de inregistrare din sectiunea “INREGISTRARE”

Dupa inregistrare Clientul intra in cont accesand sectiunea “INTRA IN CONT”

NOTA(adresa de e-mail trebuie retinuta, in cazul in care pierdeti parola aveti nevoie de adresa de e-mail.)

Cum adaug ANUNT Gratuit in site-ul vindeorice.ro?

Pentru a adauga Anunturi Gratuite, clientul trebuie sa fie inregistrat pe site-ul www.vindeorice.ro sau in Aplicatia vindeorice.ro si sa accepte toti termeniii si conditiile acestui site, de care este raspunzator in totalitate.

Anunturile adaugate in site-ul www.vindeorice.ro vor aparea si in aplicatia vindeorice.ro cu execeptia licitatiei si site-ul(web-ul) clientului, deoarece aplicatia este limitata ca functiuni. Anunturile adaugate in Aplicatia vindeorice.ro , vor aparea si in Platforma https://www.vindeorice.ro,  cu exceptia licitatiei si site-ul clientului. Acest lucru se poate realiza doar in site-ul vindeorice.ro

Pentru a adauga anunt in site-ul www.vindeorice.ro sunt necesari urmatorii pasi:

 • Inregistreaza-te
 • Intra in cont
 • Adauga Anunt prin  accesarea  semnului + , din partea de jos a paginii in cazul in care lucrezi de pe telefon. In cazul in care lucrezi de pe un laptop, pentru adaugarea unui anunt, acceseaza butonul portocaliu „Adauga Anunt” din partea dreapta sus.

Cum adaug ANUNT GRATUIT in APLICATIA vindeorice.ro?

Descarca Aplicatia noastra de mobil din GOOGLE PLAY.

Inregistreaza-te si Adauga Anunt cu urmatorii pasi:

 • Inregistreaza-te
 • Intra in cont
 • Adauga Anunt  prin accesarea din partea de jos a semnului   + 

Suport tel. 0799231800

e-mail: contact@vindeorice.ro

Accesul pentru a publica anunturi sau publicarea  anunturilor cu licitatie, se face pe baza de abonament.

Activarea abonamentului se face dupa efectuarea platii de catre Client, in contul Furnizorului.

Tipul , pretul si durata unui abonament se pot vizualiza in sectiunea “Abonamente”.

User-ul si Parola poarta raspunderea Client-ului in toatalitate , de aceea recomandam pastrarea confidentialitatii de catre Client.

Resetarea parolei

Pentru resetarea parolei Clientul trebuie sa utilizeze formularul de la sectiunea “INTRA IN CONT”, prin acesarea butonului “INTRA IN CONT”veti ajunge la formular unde introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si bifati,”  Aminteste parola”, dupa care veti primi pe e-mail informatiile necesare resetarii parolei.

Dupa resetarea parolei se intra in cont prin accesarea butonului “INTRA IN CONT”, utilizand noua parola.

Furnizorul cat si vindeorice.ro, nu raspunde pentru pretul stabilit de client si nici pentru  modul in care se va derula o licitatie. Clientul (autor al anunturilor) este raspunzator de efectuarea licitatiei,. Clientul are obligatia sa raspunda la e-mail-urile primite in cadrul licitatiei atunci cand li se ofera un pret transmis prin e-mail, cat si respectarea pretului obtinut in urma licitatiei.

Furnizorul SC Casa Bella serv impex srl, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante, preturi, omiteri sau erori care pot aparea in procesul licitatiilor, nu isi asuma raspunderea pentru lipsa descrierii informatiilor din textul descrierii  produsului sau serviciu-lui licitat.

Oferim servicii în domeniul publicității online la nivel național și local.

Platforma vindeorice.ro oferă clientilor posibilitatea sa posteze anunțuri care au continut , imagini foto si descrierea produsului sau serviciului, clip  video de prezentare a companiei, produsului sau serviciului oferit catre consumatori, informatii  despre pretul produsului sau serviciului  , date de contact, numar de telefon, e-mail, prezentarea profilului al brandului sau mărcii, în cazul în care există, localizarea prin  prin Google Map a locatiei, pot activa licitatie pentru produsul sau serviciul oferit și posibilitatea de a adăuga link catre pagina de Facebook sau site-ul web al  client-ului (https://…).

Consumatorii caută companii, bunuri și servicii din diferite domenii. Pentru acest lucru compania noastră, s-a gândit să vină în sprijinul tuturor, astfel companiile să se bucure de o expunere mai largă a serviciilor, cât mai actualizată, iar consumatorii să afle cât mai ușor de existența unor bunuri și servicii atât de necesare vieții de zi cu zi.

Companiile pot lista profilul companiei urmat de o descriere al obiectului de activitate, a serviciilor sau bunurilor oferite către consumatori, urmate de imagini foto, video de prezentare a companiei, produsului sau serviciilor prezentate către consumatori prin intermediul platformei vindeorice.ro, cât și link catre pagina de Facebook sau catre site-ul companiei (https://…).

Platforma oferă consumatorilor care doresc să achiziționeze bunuri și servicii, posibilitatea să contacteze clientii platformei (site-ului) www.vindeorice.ro  prin mesaje chat, e-mail, mesaje, telefonic, sa acceseze site-ul acestora sau să acceseze bannerul care duce consumatorul pe site-ul companiei.

Consumatorii pot participa si trimite oferta de pret, daca sunt interesati de  produsele oferite in cadrul licitatiei de catre clientii site-ului www.vindeorice.ro.

Clientii care posteaza anunturi pot răspunde consumatorilor prin e-mail, mesaje chat, mesaje telefonice și apel telefonic.

Ce produse ofera vindeorice.ro?

Unul dintre produsele de bază pe care platforma(site) www.vindeorice.ro îl oferă clientilor sai  este un produs de tip abonament foarte economic și util  (intră în platformă sau aplicație și vezi prețurile la abonamente).

1. Abonamente:

 • PREMIUM – Valabil 30 zile, 15 anunțuri GRATUITE, 10 anunțuri PROMOVATE, 1 anunț PREMIUM
 • BUSINESS KING NELIMITAT – Valabil 365 zile, anunțuri GRATUITE Nelimitat, 100 anunțuri PROMOVATE, 30 anunțuri PREMIUM
 • BUSINESS LARGE – Valabil 180 zile, anunțuri GRATUITE Nelimitat, 100 anunțuri promovate, 25 anunțuri PREMIUM
 • ECONOMIC-Valabilitate 30 zile, anunturi GRATUITE 3, Promovate 2
 • BUSINESS – Valabil 90 zile, anunțuri GRATUITE Nelimitate, 50 anunțuri PROMOVATE, 25 anunțuri PREMIUM

Cum functioneaza licitatia

Clientii platformei www.vindeorice.ro au posibilitatea de a posta anunturi in scopul de a obtine un pret la licitatie.

Clientul care adauga un anunt poate opta pentru  activarea licitatiei din profilul sau, selectand data inchiderii licitatiei si activand butonul “ON” .

Clientul trebuie sa aiba o atentie sporita in timpul desfasurarii licitatiei si sa raspunda la mesajele primite de la utilizatorii care ofera pret, cat si toate detaliile despre produs sau serviciu.

Clientul poate opri licitatia din contul de profil, selecteaza “Anunturile mele “, selecteaza anuntul care are activata licitatia, inlatura data licitatiei si  activeaza “OF”, dupa care se trimite pentru inregistrare. Astfel licitatia va fi suspendata, licitatia se poate relua selectand data si activand butonul “ON”.

Utilizatorii care doresc sa trimita un pret pentru licitatie , trebuie sa fie inregistrati in platforma -site-ul www.vindeorice.ro si poarta toata raspunderea, pretul se va afisa in pagina cu produsul ofertat impreuna cu numele si numarul de telefon trimis si nu v-a putea fi anulat.

Utilizatorii care ofera pret pentru a licita un produs trebuie sa fie corecti in ce priveste oferta de pret trimisa si sa ofere seriozitate in ceea ce priveste achizitionarea produsului pentru care liciteaza.

Bannerul este un alt produs foarte econom și util care poate fi achiziționat doar la cerere  si contracost (obtine  oferta de  pret prin e-mail contact@vindeorice.ro). Anunțul de tip banner va apărea numai în platformă, spre deosebire de anunturile pe baza de abonament care apar și în aplicația www.vindeorice.ro 

Banerul poate fi plasat in prima pagina sau sub anunturi-le vizualizate.

Cum achiziționăm abonamentele?

Abonamentele pot fi achiziționate din platforma(site)www.vindeorice.ro cât și din aplicatia vindeorice.ro. Anunțurile achiziționate prin abonament vor apărea atât în platformă cât și în aplicația vindeorice.ro.

Achiziționarea abonamentelor se face din platforma vindeorice.ro sau din aplicația vindeorice.ro cu plata prin card sau O.P. prin bancă, dacă clientul  solicită în scris acest lucru.

Sistemul de operare cu plata prin card este securizat si operat de catre Netotopia.

Cum achiziționăm banner?

Bannerul se poate achizitiona contracost prin cerere scrisa catre  departamentul  de publicitate/marketind  la adresa de e-mail contact@vindeorice.ro

Cum adaugăm anunțuri cu abonament?

După plata abonamentului in contul furnizorului, pentru abonamentele cu plata, clientul solicita echipei tehnice prin numarul de suport afisat in platforma(site)  www.vindeorice.ro, accesul in platforma.

Suport tehnic 0799231800

Anunțurile de tip banner se afiseaza dupa ce clientul efectueaza plata integrala in contul furnizorului.

Anunuțurile gratuite pentru acomodarea cu platforma  www.vindeorice.ro au o valabilitate de 40 zile si pot fi postate  un numar de 3 anunturi, nu necesita aprobare de la administratorul site-ului.

 Ce categorii de anunturi despre bunuri si servicii promoveaza platforma site www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro?

Platforma www.vindeorice.ro promovează anunturi postate de catre clientii sai din următoarele domenii de activitate:

 • Cazare Hoteluri
 • Pensiuni
 • Agropensiuni
 • HoReCa amenajări și dotări
 • Agenții de turism
 • Oferte de vacanțe
 • Croaziere
 • Sejururi
 • Restaurante
 • Culinare
 • Pizzerii
 • Catering
 • Evenimente-sali de nunti
 • Îmbrăcăminte
 • Utilaje Industrie Usoara
 • Încălțăminte
 • Accesorii
 • Textile
 • Pielarie
 • Agricultură
 • Utilaje agricultura
 • Utilaje construcții
 • Construcții
 • Instalații
 • Finisaje
 • Spații verzi
 • Auto-Moto
 • Service auto
 • Transport
 • Rent a car
 • Animale
 • Agentii Imobiliare
 • Inchirieri Imobiliare
 • Vanzari Imobiliare
 • Invatamant -Specializari
 • Locuri de munca
 • Mobilier
 • Electrocasnice
 • Accesorii casa
 • Medicale
 • Sport
 • Echipamente Sportive
 • Curierat
 • Piscine
 • Cosmetice
 • Infrumusetare
 • Arta
 • IT
 • Birotica
 • Papetarie
 • Telefoane
 • Afaceri si servicii
 • Spalatorii-curatatorii
 • Banci
 • Altele

Ce trebuie să conțină titlul anunțului?

Anunțurile trebuie să conțină titlu, descrierea produsului sau serviciului , activitatea urmată de marca sau brand, dacă există (ex. în categoria restaurante vrem să listăm brandul X, activitatea acestui brand este catering pentru evenimente sau comenzi la domiciliu, dacă titlul conține doar brandul X, va fi greu de găsit în căutări, deoarece cautarea dupa cuvinte este ingreunata ). Listarea corectă trebuie să fie catering- X sau X Catering, deoarece consumatorii caută Catering și abia după ce devine foarte cunoscut un brand, caută doar brandul. Un alt exemplu ar fi un hotel care listează doar brandul A, sugerăm să conțină și cuvântul Hotel (Hotel A), deoarece consumatorii s-ar putea sa caute  caută în platformă Hotel, ceea ce duce în căutări la succes!

Societatea noastră prin platforma vindeorice.ro dorește să furnizeze cele mai optime soluții de reclamă și publicitate care să se regăsească în succesul afacerilor clienților noștri.

Cum adaug ANUNT GRATUIT in APLICATIA vindeorice.ro

Descarcati  Aplicatia nostra de mobil vindeorice.ro , din Google Play

Inregistreaza-te si Adauga Anunturi urmand urmatorii pasi:

 • Inregistreaza-te 
 • Intra in cont
 • Adauga Anunt prin accesarea semnului plus (+) din partea de jos a paginii .

Suport tel. 0799231800

e-mail contact@vindeorice.ro

Vă mulțumim anticipat în ideea unei bune colaborări!

Echipa vindeorice.ro

vă urează, mult succes!

 

 

author avatar
insite siteadmin
Top