Design
Domeniul HoReCa, Design,Tendinte si culori in sezonul 2019
Design interior pentru Hoteluri si Restaurante
STILURI SI DESIGN INTERIOR ABORDATE IN DOMENIUL HoReCa – SEZONUL 2019
Sezonul anului 2019 va fi plin de originalitate in materie de textile si cat mai naturale, imitand bumbacul cu o nota de rezistenta si durabilitate.
Stilurile abordate in domeniul HoReCa in sezonul 2019 sunt o combinatie dintre clasic si modern luxos.
In acest sezon se remarca tendinta personalizarii textilelor pentru spatiul de destinatie, incepand de la fete de masa, draperii, naproane cu modelele personale.Velvetul si materialele plusate sunt cele mai utilizate textile in sezonul 2019, in designul hotelurilor. Eleganta si rafinetea materialului , combinata cu rezistenta in timp, fac ca acesta sa fie unul din textilele vedeta si in acest an in sectorul HoReCa.
CULORI SI DESIGN INTERIOR UTILIZATE IN DOMENIUL HoReCa – SEZONUL 2019
Culorile vii si indraznete vor lua locul culorilor reci, asadar vom avea o multitudine de culori efervescente coral, portocaliu, galben mustar, albastru Royal, verde olive, roz levantica, galben gold, culori de pamant cat si nuanta untului. Pentru cei care adora combinatia alb-negru in acest sezon pot combina cu intensul albastru sau coral.
Aceasta industrie a ospitalitatii trebuie sa fie mereu la curent cu noutatile din acest domeniu pentru a veni in intampinarea clientilor.
ECHIPAMENTE, MOBILIER, DOTARI PENTRU DOMENIUL Ho-Re-Ca, DESIGN INTERIOR IN HOTELURI SI RESTAURANTE
Targurile pun la dispozitia vizitatorilor in fiecare an, solutii dedicate amenajarii si dotarii hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, bistro-urilor si barurilor, cum ar fi: mobilier, decoratiuni si accesorii pentru structurile de primire, unitatile de alimentatie publica, catering, fast-food.