Portal cu locuri de munca din HoReCa

Portal cu locuri de munca din HoReCa

Cauta portal cu locuri de munca, specializat in HoReCa.

Pasi de urmat pentru absolventi de scoli din industria ospitalitatii HoReCa.

Cum gasesc un loc de munca la Hotel?

Care este pasul pe care il urmezi pentru a gasi un loc de munca sau angajare, la terminarea unei scoli de profil in industria ospitalitatii HoReCa?

HoReCa este acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Catering.

Multi tineri aleg sa faca specializare apoi sa lucreze in aceast domeniu frumos. Terminand o scoala de profil ca si ospatar, barman, bucatar, camerista, patiser, administrator de hotel, receptioner pentru hoteluri cat si alte specializari, solicitate in industria ospitalitatii HoReCa. Aceste job-uri in HoReCa, sunt la mare cautare. Locuri de munca la hoteluri, locuri de munca la restaurante, locuri de munca in resorturi, atat in tara cat si in strainatate, sezoniere sau  part time, le gasesti usor in platforme de profil.

Dupa finalizarea cursurilor peste 90% dintre cursanti isi gasesc un loc de munca bine platit in industria HoReCa.

Una din solutii este sa cauti  un portal de locuri de munca destinat industriei HoReCa.Recomandam un portal international de job-uri, destinate industriei HoReCa: www.jobshotels.eu.

Aceasta platforma internationala este destinata, Angajatorilor si Candidatilor, care ofera sau solicita locuri de munca in HoReCa. Candidatii se pot inscrie si sa solicite un loc de munca, pot lista CV-ul, pot atasa un video de prezentare care poate fi vizualizat de angajatori, adresa de contact la care sa fie contactat pentru o eventuala etapa de recrutare.

Angajatorii pot lista Compania si locurile de munca disponibile, pot intra intr-o relatie directa cu candidatii. Aceasta platforma vine in sprijinul angajatorilor cat si candidatilor care solicita un loc de munca la hoteluri, restaurante sau alte unitati sau servicii care fac parte din HoReCa.

 

 

Top