TERMENI ȘI CONDIȚII

 I. DEFINIREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Prezentul document face referire la urmatorii termeni si conditii

Proprietarul site-ului web – Societatea SC Casa Bella serv impex srl. în calitate de proprietar al platformei(site-ului) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, furnizor de servicii media on-line (publicitate on-line)

Client – persoană care are creat un cont pe site-ul www.vindeorice.ro, in aplicatia vindeorice.ro, si care plaseaza anunturi cu respectarea termenilor si conditiilor acestui site.

Utilizatorii site-ului- sunt persoane care se inregistreaza si au creat cont pe site-ul www.vindeorice.ro, respectiv aplicatia vindeorice.ro in scopul de a naviga si a se informa prin diferite moduri cum ar fi  mesaje prin e-mail, mesaj prin chat si numarul de telefon, pot sa oferteze preturi in cadrul licitatiilor, sa acceseze site-ul clientilor platformei www.vindeorice.ro, cu respectarea termenilor si conditiilor site-ului.

Servicii de publicitate – sunt servicii disponibile in platforma www.vindeorice.ro si publicate de catre Client cu respectarea termenilor si conditiilor.

Site web – pagina de internet principala www.vindeorice.ro

II. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Societatea SC Casa Bella serv impex SRL, în calitate de proprietar al  platformei(site-ului) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro  își rezervă dreptul de a modifica total, de a modifica partial și actualiza în orice moment conținutul acestui site web www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro.

Prin utilizarea platformei( site-ului) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro acceptati toti termenii si conditiile enuntate in toti acesti termeni si conditii de utilizare. Societatea SC Casa Bella serv impex SRL isi rezerva dreptul de a schimba de a modifica sau a modifica portiuni din Termeni de utilizare in orice moment fara notificare, aceste modificari vor intra in vigoare imediat dupa inregistrare, prin urmare , va rugam sa verificati periodic acesti termeni de utilizare pentru a lua la cunostinta toate modificarile. Sunteti in intregime responsabili pentru pastrarea confidentialitatii codurilor d-voastra de acces si pentru toate activitatile care apar in contul d-voastra de client sau de utilizator. Ne rezervam dreptul de a inchide imediat contul d-voastra de client sau de utilizator, la discretia noastra si fara notificare prealabila, ori de cate ori exista un motiv care include , incalcarea oricarei parti a acestor Termeni si conditii de utilizare.

Prin accesarea sau utilizarea site-ului www.vindeorice.ro vă declarați acordul explicit cu privire la totalitatea termenilor și condițiilor expuse.

III. DESCRIEREA ȘI SCOPUL SERVICIILOR OFERITE

Platforma on-line www.vindeorice.ro – promoveaza prin publicitate on-line la nivel național oferind posibilitatea utilizatorilor de a beneficia de informare cu privire la o multitudine de oferte din diferite domenii cum ar fi vanzari de bunuri si sercicii(inchirieri, servicii, hoteluri, cazare, agroturism, restaurante, cereri si oferte locuri de munca, imbracaminte, incaltaminte, accesorii, auto, piese auto, rent-a-car, ambarcatiuni, afaceri, constructii, casa, gradina, utilaje, agricultura, industrie, sport, infrumusetare, relaxare, spa-uri, piscine, infrumusetare, recuperare medicala, accesorii si bijuterii, electronice, electrocasnice, telefoane, calculatoare, IT, arta, literatura, invatamant, cat si alte domenii). Prin intermediul site-ului www.vindeorice.ro puteți afla informații cu privire la prețurile practicate, serviciile oferite, facilitățile de care puteți beneficia, promoțiile, ofertele, disconturi, promovate de către site-ului www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro

De asemenea, utilizatorii care au creat cont in platforma(site) vindeorice.ro si in aplicatia vindeorice.ro au posibilitatea sa ia legatura direct cu proprietarul prin e-mail, mesaje prin chat sau telefonic. 

Utilizatorii care nu sunt inregistrati si nu au creat cont pe platforma(site) www.vindeorice.ro sau in aplicatoia vindeorice.ro, nu au posibilitatea sa ia legatura prin e-mail si nici prin mesaje chat, cu Clientul.

Utilizatorul va intra intr-o relatie directa cu Clientul platformei (site-ului) www.vindeorice.ro de la care aveti posibilitatea de a obtine preturi si informatii despre produse si servicii. un produs sau serviciu.

Intermedierea noastra intre utilizator si Clientul platformei( site-ului) www.vindeorice.ro consta in transmiterea unui e-mail sau mesaje chat de informare pentru si in numele Clientului platformei(site-ului) vindeorice.ro

www.vindeorice.ro nu percepe taxa sau comision pentru utilizatorii care plaseaza e-mail, oferte de licitare prin e-mail sau mesaje chat de informare catre Clientii acestui site.

Informatiile pe care le transmitem sunt bazate pe informatiile pe care Clientii cat si utilizatorii nostrii le furnizeaza in contul lor, in platforma noastra www.vindeorice.ro si in aplicatia vindeorice.ro, de care ei sunt responsabili in exclusivitate, de asemenea sunt responsabili in exclusivitate pentru actualizarea informatiilor referitoare la preturi, taxe , disponibilitate, descrieri a produselor sau serviciilor publicate  cat si politici, informatii, conditii care sunt publicate pe platforma- noastra www.vindeorice.ro

Clientii care au o relatie contractuala cu SC Casa Bella serv impex srl in ceea ce priveste publicitatea on-line pe situl www.vindeorice.ro vor achita costul pachetului/pachetelor achizitionate.

Intrarea in relatie contractuala cu clientul sau utilizatorul, se considera inceputa din momentul acceptarii teremenilor si conditiilor platformei (site-ului) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, pana la momentul stergerii contului din platforma (site) www.vindeorice.ro si din aplicatiei vindeorice.ro

Clientii in timpul achizitionarii pachetelor promovate beneficiaza de modalitati securizate de plata online.

www.vindeorice.ro nu incaseaza plati de la utilizatori, pentru plasare de e-mail-uri, comunicare prin chat, ofertare de preturi in cadrul licitatiei, obtinerea numarului de telefon afisat de catre Clientii site-ului, utilizarea in acest sens fiind gratuita.

Clientii isi pot imbunatatii pozitia in clasament prin achizitionarea pachetelor  de tip abonament, oferite de catre Furnizor la sectiunea din meniul principal, butonul „abonamente” si in aplicatia vindeorice.ro in meniul principal la sectiunea  „abonamente”, astfel vizibilitatea si pozitia va fi mai buna in clasament si va atrage cat mai multi vizitatori.

Clientii nu incaseaza bani sau foloase materiale de la utilizatorii platformei (site)www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, acest lucru fiind interzis.

Utilizatorii nu achita bani prin intermediul platformei(site) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, catre clientii aceste platforme si aplicatii, acest lucru este interzis.

IV. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Datorită faptului că platforma( site-ul) web www.vindeorice.ro  cat si aplicatia vindeorice.ro acționează doar ca un intermediar între Client si utilizator , relația contractuală (producătoare de efecte juridice) se naște direct între Client si Utilizator.

Din momentul în care utilizatorul plaseaza un e-mail sau mesaj prin chat informațiile pe care ni le transmiteți vor fi transmise catre Client, pe cale de consecință, Clientul este exclusiv responsabil pentru raspunsul la e-mailuri, mesaje, actualizarea informaţiilor referitoare la preţurile practicate, disponibilitate, informaţii legate de servicii si produse, descrieri cat si alte oferte promovate pe site-ul web www.vindeorice.ro si in aplicatia vindeorice.ro. Astfel, noi Societatea SC Casa Bella serv impex SRL nu garantăm faptul că toate informaţiile publicate de catre Client sau de catre utilizator pe site-ul web www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro  sunt exacte, complete sau corecte, și în consecință nu suntem răspunzători pentru erori survenite, informaţii inexacte, neadevărate sau întreruperi temporare ale activității.

www.vindeorice.ro nu are responsabilitatea si nu raspunde juridic pentru consecintele produse intre Client si Utilizator.

vindeorice.ro nu garanteaza ca cererile de plasare a unui e-mail sau a unui mesaj prin chat facut de catre Utilizator catre Client vor fi acceptate, citite, indeplinite, executate.

V. PRET PROMOVARE( PUBLICITATE)

Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va efectua servicii de promovare (publicitate on-line) in platorma(site-ul ) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro, pe baza de abonamente pentru Client cu respectarea urnatorilor termeni si conditii.

Tarif Promovare Profil Pe Platforma(site)www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro, conform pachetelor existente pe site:

cursul de schimb valutar folosit in procesul de facturare in RON va fi cursul de schimb comunicat de Banca Nationala a Romaniei( BNR) la data emiterii facturii.

Termenii si conditiile generale legate de produs si preturile afisate sub forma de abonamente se aleg de catre Client exclusiv si pe raspunderea exclusiva a acestuia. Termenii si conditiile care intra in conflict si sunt diferiti de acesti termeni si conditii generale nu vor fi recunoscute , cu exceptia cazului in care Societatea SC Casa Bella serv impex SRL si-a confirmat in mod expres valabilitatea in scris. Clientul se obliga pe proprie raspundere sa aleaga pachetul corespunzator se obliga sa plateasca cu cardul on- line . Accesul Clientului la platforma(site) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro  se va aproba automat numai dupa ce clientul a efectuat plata integrala cu cardul prin serviciul de plati securizat. Clientul dupa ce achita prin serviciul de plati securizat abonamentul, in contul furnizorului, poate publica  anunt pe platforma(site) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro, dupa  aprobarea de catre administratorul site-ului, iar Clientul are , prin urmare, acces pentru gestionarea anunturilor pe perioada contractuala, specificata la momentul platii.

Clientul are obligatia sa anunte achizitionarea unui abonament si sa solicite accesul in platforma.

Administratorul platformei (site-ului) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro  are dreptul sa schimbe continutul si pretul ofertelor, abonamentelor, caz in care va fi considerata de catre Client ca fiind oferta noua.

Clientul va trebui sa achite costuri aditionale suplimentare, in toate cazurile in care acesta solicita in scris rectificari, modificari, anulari, plati abonament prin transfer bancar sau transmiterea de documente prin curier cat si alte costuri cad in sarcina Clientului, totodata este de acord si se obliga sa plateasca in 3 zile de la primirea facturii transmisa la adresa de e-mail furnizata de catre acesta la data inregistrarii contului pe site. . Dupa achizitionarea abonamentului de pe situl www.vindeorice.ro,

Clientul va descarca factura fiscala emisa electronic, numai dupa ce acesta achita integral in avans in contul furnizorului abonamentul , prin serviciul de plati securizat on line.In cazul neindeplinirii obligatiilor de plata sau al amanarii , vor fi percepute dobanzi de 10% peste dobanda legala a BNR si costuri de colectare. Societatea SC Casa Bella serv impex SRL va avea dreptul sa ceara o taxa unica de 50 euro echivalent in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Societatea SC Casa Bella serv impex SRL va avea dreptul ca in cazul in care Clientul nu a indeplinit obligatiile de plata, sa amane publicarea anunturilor conform Termeni si conditii, pana la plata integrala in contul furnizorului. Furnizorul nu accepta plata prin transfer bancar din strainatate. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL are dreptul sa ceara plata serviciilor in avans. In cazul in care Clientul solicita duplicat la factura, la cererea acestuia se emite si se transmite electronic in termen de 14 zile de la cerererea clientului, comunicarea se face la adresa de e-mail furnizata la data inregistrarii clientului pe site. Clientul in cazul in care solicita in scris achizitionarea unui abonament afisat in platforma(site-ul )www.vindeorice.ro prin transfer bancar , acesta se obliga sa achite in contul furnizorului pretul integral al abonamentului cat si toate costurile bancare aferente tranzactiei cat si alte costuri de comunicare a documentelor prin curier. Clientul accepta ca Societatea SC Casa Bella serv impex SRL sa emita si transmita electronic factura care contine costul abonamentului ales de catre client, cat si toate cheltuielile aferente tranzactiei prin transfer bancar, totodata  se obliga sa achite in termen de 3 zile de la primirea facturii pe adresa de e-mail furnizata de catre client la data inregistrarii pe site.

Clientul declara ca toate informatiile cat si toate datele de inregistrare in platforma(site)www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro  sunt furnizate corect inclusiv adresa de e-mail furnizata de catre acesta, pentru corespondenta.

VI.COSTURI SUPLIMENTARE

Clientul va trebui sa achite costuri aditionale suplimentare, in toate cazurile in care acesta solicita in scris rectificari, modificari, anulari, restituiri contravaloare pachet, plati pachet prin transfer bancar sau transmiterea de documente prin curier cat si alte costuri cad in sarcina Clientului, totodata este de acord si se obliga sa plateasca in contul furnizorului  toate cheltuielile suplimentare in 3 zile de la primirea facturii transmisa la adresa de e-mail furnizata de catre acesta la data inregistrarii contului pe site. Dupa achizitionarea abonamentului din platforma( site) www.vindeorice.ro sau aplicatia vindeorice.ro , Clientul va primi factura emisa electronic pe adresa de e-mail furnizata , numai dupa ce acesta achita integral in contul furnizorului in avans abonamentul ,  prin serviciul de plati on line.In cazul neindeplinirii obligatiilor de plata sau al amanarii , vor fi percepute dobanzi de 10% peste dobanda legala a BNR, penalitati de 2%/zi aplicate la valoarea facturii cat si costuri de colectare. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va avea dreptul sa ceara costuri suplimentare in cuantum de 50 euro echivalent in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Societatea SC Casa Bella serv impex SRL va avea dreptul ca in cazul in care Clientul nu a indeplinit obligatiile de plata in contul furnizorului, sa amane publicarea anunturilor conform Termeni si conditii, pana la plata integrala in contul furnizorului.Furnizorul  nu accepta plata prin transfer bancar din strainatate. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL are dreptul sa ceara plata serviciilor in avans, In cazul in care Clientul solicita duplicat la factura, la cererea acestuia se emite si se transmite electronic in termen de 14 zile de la cerererea clientului, comunicarea se face la adresa de e-mail furnizata la data inregistrarii sale pe site pe cheltuiala Clientului. Clientul in cazul in care solicita in scris achizitionarea unui abonament din platforma (site) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro, prin transfer bancar , acesta se obliga sa achite pretul integral al abonamentului in contul furnizorului, cat si toate costurile bancare aferente tranzactiei cat si alte costuri de comunicare a documentelor prin curier. Clientul accepta ca SC Casa Bella serv impex SRL sa emita si sa transmita electronic factura care contine costului abonamentului  cat si toate cheltuielile aferente tranzactiei prin transfer bancar si se obliga sa achite in contul furnizorului in termen de 3 zile de la primirea facturii pe adresa de e-mail furnizata de catre Client la data inregistrarii pe site.

Clientul declara ca toate informatiile cat si toate datele de inregistrare pe site sunt furnizate corect inclusiv adresa de e-mail furnizata de catre acesta.

VII.POLITICA DE RETURNARE/ANULARE INTRE FURNIZOR si CLIENT

Clientul in cazul in care doreste anularea abonamentului are obligatie in 14 zile calendaristice calculat din ziua platii abonamentului( mai precis ziua intrarii platii in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL) are obligatia sa completeze si transmita notificare de anulare a abonamentului cu suportarea tuturor cheltuielilor de costuri suplimentare conform art.VI termeni si conditii inclusiv taxa suplimentara de 50euro.In cazul in care Clientul nu transmite notificare de anulare in termenul de 14 zile calendaristice de la plata in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL, Clientul pierde dreptul de a mai anula abonamentul. In cazul in care Clientul completeaza si transmite in scris notificare de anulare a abonamentului in termenul de 14 zile calendaristice de la data platii abonamentului in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL, acesta trebuie sa astepte in scris confirmarea anularii abonamentului si factura pentru costuri suplimentare de anulare, costuri care se vor achita de catre Client conform art. VI termeni si conditii.

In cazul in care Clientul cere anularea abonamentului in termenul stabilit in termeni si conditii, vizibilitatea anunturilor vor fi suspendate.

Restituirea contravalorii abonamentului se face in termen de 30 zile lucratoare dupa confirmarea in scris de catre furnizor ( confirmare in care se specifica faptul ca s-a aprobat restituirea contavalorii abonamentului) de catre Societatea SC Casa Bella serv impex SRL in urmatoarele conditii.

Clientul se obliga sa completeze si sa transmita formularul de restituire a contravalorii abonamentului in termen de 30 de zile de la primirea confirmarii anularii abonamentului  si sa achite factura ce cuprinde costurile suplimentare de anulare a abonamentului  conform art.VI termeni si conditii.In cazul in care Clientul nu a completat si nu a transmis in scris formularul de restituire a contravalorii abonamentului in termen de 30 zile calendaristice de la primirea confirmarii anularii abonamentului acesta pierde dreptul la restituirea contravalorii abonamentului, totodata va pierde dreptul la restituire a contravalorii abonamentului si in cazul in care Clientul nu a achitat la termen factura ce cuprinde costurile suplimentare de anulare a abonamentului, catre Furnizorul SC Casa Bella servimpex SRL asa cum se prevede la art.VI termeni si conditii.

Clientul trebuie sa prezinte in scris dovada comunicarii faptului ca i s-a aprobat restituirea contravalorii abonamentului.

Anularea vizibilitatii anunturilor pe site se face la 14 zile calendaristice de la data expirarii abonamentului , respectiv contractului dintre Client si Furnizorul SC Casa Bella serv impex SRL, fara notificare prealabila.

VIII. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut cat si platforma (site web) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro impreuna cu domeniul afiliat este proprietatea Furnizorului SC Casa Bella servimpex SRL. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Astfel, este strict interzisă transmiterea, copierea, utilizarea, afişarea, salvarea sau reproducerea oricărui conţinut sau informaţie, produse sau servicii disponibile pe site-ul web pentru orice activitate sau scop comercial.

IX. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

În cazul în care platforma( site-ul web) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro nu poate fi accesat de către clienti  siutilizatori datorită unor defecțiuni temporar, administratorul  platformei(site-ului web )www.vindeorice.ro  si aplicatiei vindeorice.ro se obligă să remedieze problemele și să pună în funcțiune platforma si aplicatia vindeorice.ro.

Furnizorul nu raspunde in cazul atacurilor informatice asupra  platformei (site-ului)www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, in cazul pierderii datelor, nefunctionalitatii sau a disparitiei. Acest lucru nu da drept clientilor, utilizatorilor, nu da drept nimanui sa solicite juridic despagubiri sau rambursari.

X. ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE

Clientii care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de platforma( site-ul web) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro  necesita inregistrare si deschiderea unui cont client, plata unui abonament in contul furnizorului. 

Utilizatorii care au optat sa viziteze platforma(site-ul)www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro si doresc sa ia legatura cu Clientii site-ului www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro, necesita inregistrare si deschiderea  unui cont de utilizatorpentru a  putea beneficia de următoarele servicii:

1.Posibilitatea de a plasa un e-mail cu oferta de pret catre Clientul care are activata licitatia in platforma( site-ul web) www.vindeorice.ro . Mentionam faptul ca licitatia nu este disponibila in aplicatie, de asemenea site-ul clientului este vizibil doar in platforma (site)www.vindeorice.ro

2.Accesul la toate anunturile furnizate direct de către clienti titulari a acestor anunturi. 

3.Accesul la web site-ul Clientului, vizibil doar in platforma(site) www.vindeorice.ro

4.Posibilitatea de a trimite Clientului mesaje prin Chat

5.Vizualizarea numarului de telefon al Clientului.

XI. ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE  SI CADRUL LICITATIEI

Descrierea serviciilor

Serviciul oferit de Furnizorul SC Casa Bella serv impex srl, prin intermediul Platformei (site-ului web) https://www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro consta in:

  1. Accesul si publicarea online de anunturi sau anunturi cu licitatie in functie de abonamentul ales de catre Client.

Inregistrarea Clientului

Accesul in Platforma sau Aplicatia https://www.vindeorice.ro se face pe baza de User si Parola,  prin completarea formularului de inregistrare din sectiunea “INREGISTRARE”

Dupa inregistrare Clientul intra in cont accesand sectiunea “INTRA IN CONT”

NOTA(adresa de e-mail trebuie retinuta, in cazul in care pierdeti parola aveti nevoie de adresa de e-mail.)

Accesul pentru a publica anunturi sau publicarea  anunturilor cu licitatie, se face pe baza de abonament platit in contul Furnizorului.

Activarea abonamentului se face dupa efectuarea platii de catre Client, in contul Furnizorului.

Tipul , pretul si durata unui abonament se pot vizualiza in sectiunea “Abonamente”.

User-ul si Parola poarta raspunderea Clientului in toatalitate , de aceea recomandam pastrarea confidentialitatii de catre Client.

Resetarea parolei

Pentru resetarea parolei Clientul trebuie sa utilizeze formularul de la sectiunea “INTRA IN CONT”, prin acesarea butonului “INTRA IN CONT”veti ajunge la formular unde introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si bifati,  Aminteste parola, dupa care veti primi pe e-mail informatiile necesare resetarii parolei.

Dupa resetarea parolei se intra in cont prin accesarea butonului “INTRA IN CONT”, utilizand noua parola.

Stergerea Contului

  • va logati in cont
  • click in stanga pe cele trei linii, catre  meniul panoului de bord
  • click  Panou de bord
  • click- Editeaza Profil
  • rulati in partea de jos
  • dati click pe Stergere cont
  • click confirm

 

Furnizorul cat si vindeorice.ro, nu raspunde pentru pret si nici pentru  modul in care se va derula o licitatie. Clientul (autor al anunturilor) este raspunzator de efectuarea licitatiei,. Clientul(autor al anuntului) are obligatia sa raspunda la email-urile primite in cadrul licitatiei atunci cand i se ofera un pret transmis prin e-mail.

SC Casa Bella serv impex srl, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante, preturi, omiteri sau erori care pot aparea in procesul licitatiilor, nu isi asuma raspunderea pentru lipsa descrierii informatiilor din text pentru produsul sau serviciul licitat.

Clientii au posibilitatea sa primeasca de la utilizatori oferte de pret pe  e-mail, prin intermediul platformei www.vindeorice.ro

Utilizatorii au posibilitatea sa intre direct in legatura cu Clientul, prin e-mail, mesaje trimise prin chat cat si prin accesarea numarului de telefonul furnizat de catre Client vizibil pe site-ul www.vindeorice.ro si in aplicatia vindeorice.ro

Utilizatorii au posibilitatea sa trimita e-mail, mesaj prin chat direct catre Client, prin intermediul platformei vindeorice.ro

Cum functioneaza licitatia

Clientii platformei (site-ului web) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro au posibilitatea de a posta anunturi in scopul de a obtine un pret la licitatie.

Clientul care adauga un anunt poate opta pentru  activarea licitatiei din profilul sau, selectand data inchiderii licitatiei si activand butonul “ON” .

Clientul trebuie sa aiba o atentie sporita fata de licitatie si sa raspunda la mesajele primite de la utilizatorii care ofera pret, sa descrie produsul sau serviciul sis a ofere date despre incheierea licitatie.

Clientul beneficiar al anuntului poate opri licitatia din contul de profil, selecteaza “Anunturile mele “, selecteaza anuntul care are activata licitatia, inlatura data licitatiei si  activeaza “OF”, dupa care se trimite pentru inregistrare. Astfel licitatia va fi suspendata, licitatia se poate relua selectand data si activand butonul “ON”.

Utilizatorii care doresc sa trimita un pret pentru licitatie , trebuie sa fie inregistrati in platforma site-ul www.vindeorice.ro si poarta toata raspunderea, pretul se va afisa in pagina cu produsul ofertat impreuna cu numele si numarul de telefon trimis si nu v-a putea fi anulat.

Utilizatorii care ofera pret pentru a licita un produs trebuie sa fie corecti in ce priveste oferta de pret trimisa si sa ofere seriozitate in ceea ce priveste achizitionarea produsului pentru care liciteaza.

Aplicatia vindeorice.ro nu va afisa anunturi cu licitatii , nu va afisa web-ul clientilor si nici link catre pagina de Facebook a clientului.

XII. OBLIGAȚIILE CLIENTULUI  SI UTILIZATORULUI

Pentru a folosi serviciile oferite de platforma( site-ul web) www.vindeorice.ro si aplicatia vindeorice.ro Clientul cat si Utilizatorul se obligă să actualizeze, atunci când situația o cere, datele de înregistrare astfel încât acestea să fie adevărate, exacte și complete. În măsura în care informațiile nu sunt în concordanță cu realitatea, administratorul site-ului www.vindeorice.ro își rezervă dreptul de a sterge acele conturi. Posibilitatea de a posta pe platforma site-ului web o recenzie (un review) cu privire la calitatea serviciilor.

Nu este acceptat niciun fel de comentariu, text sau alt material (video/audio) cu conținut ofensator la adresa unei persoane, unitatii sau societatii.

Fotografiile , imaginile, filmari video, comentarii, incarcate in situl nostru, garantati si certificati ca detineti copyright-ul asupra acestora si ca sunteti de acord ca www.vindeorice.ro sa poata folosi ca materiale de publicitate atat on -line cat si off-line.

XIII. OBLIGAȚIILE ADMINISTRATORULUI

Administratorul platformei(site-ului web) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro are obligația de a menține funcționarea în condiții optime și de a depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ul web si a aplicatiei.

Administratorul este obligat să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal conform dispozitiilor legale in vigoare.

XIV. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001 si a Regulamentul(UE) 679/2016, acceptare a Termenilor si Conditiilor cat si a Politicii de Confidentialitate pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera cirulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, societatea SC Casa Bella servimpex SRL. are obligația de a prelucra cu bună credință și administra în condiții de siguranță conform unor scopuri determinate, explicite și legitime, datele cu caracter personal furnizate de către clintii si utilizatorii platformei( site-ului web) www.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

Scopul colectării și utilizării datelor cu caracter personal este dat de necesitatea îndeplinirii procedurii de emitere a facturilor în măsura în care acesta a optat pentru achizitionarea unui abonament.

De asemenea, informațiile furnizate de către Client si Utilizator vor fi folosite pentru administrarea contului creat pe site-ul web. În acest sens, Clientul si Utilizatorul va avea posibilitatea de administrare a setarilor personale.

Aducem la cunoștința utilizatorului faptul că, în conformitate cu prevederile art. 12 din Legea 677/2001 utilizatorul are dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, precum și de opoziție cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile art. 13-15 din aceeași lege. Totodata utilizatorul are dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a se adresa justiției (art. 17-18).

Pentru a putea fi îndeplinit scopul prezentului serviciu, datele cu caracter personal furnizate de către Client cat si deUtilizator (datele de identificare, detaliile de contact, modalitățile de plată, precum și alte detalii cu privire la procedura de facturare , inregistrare unui cont pe site ) vor fi preluate si prelucrate de Furnizor . De asemenea, în anumite circumstanțe, informațiile furnizate și stocate vor putea fi transferate partenerilor contractuali ai operatorului precum și altor societăți din același grup cu operatorul.

Clientul cat si Utilizatorul au posibilitatea de a sterge contul prin utilizarea de la profil sectiunea Editeaza profil a butonului – STERGE CONTUL, acest lucru nu da dreptul de a cere de la Furnizorul  SC Casa Bella serv impex SRL in calitate de Administrator si proprietar al platformei(site-ului www.vindeorice.ro  si aplicatiei vindeorice.ro, restituiri, rambursari sau despagubiri juridice.

XV. LEGEA APLICABILĂ

Drepturile și obligațiile Clientului cat si Utilizatorul platformei(site-ului webwww.vindeorice.ro si aplicatiei vindeorice.ro prevăzute de Termeni si Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și aplicate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din, sau în legătură cu Termenii și Condițiile de faţă va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă din Cluj-Napoca, Romania.

author avatar
insite siteadmin
Top