Vacanta ieftina de lux in Dominicana?

Vacanta ieftina de lux in Dominicana?

Destinatie exotica, pentru o vacanta ieftina de vis. Resort din Republica Dominicana! O plaja superba si Hoteluri de lux!

Vacanta, sejur in estul Republicii Dominicana, cazare  Hoteluri si Megaresorturi in apropiere de plaja la Punta Cana

De ce sa alegi un sejur in Republica Dominicana- Destinatia exotica Punta Cana, unde Hoteluri si Mega Resorturi in apropiere de plaja, pun la dispozitie numeroase servicii pentru relaxare.

Recunoscuta pentru relaxare si odihna cat si pentru plajele tropicale intinse cu nisip fin si resorturi cu spa-uri si tratamente, Punta Cana este o destinatie mult dorita de catre turisti datorita splendorii oceanului Atlantic cat si a plajelor tropicale intinse. Situata in cea mai estica provincie a Republicii Dominicana cu numeroase baze de tratament si diferite proceduri balneare, multe piscine naturale marine, bogate in substante minerale, in care turistii se pot scalda fara nici un pericol. Megaresorturi, lanturi de hoteluri, magazine, plaja privata, zone de entertainment, terenuri de golf, sporturi subagvatice, baruri si restaurante cu mancare specifica cat si internationala, asteapta turistii din diferite parti ale lumii sa petreaca vacanta de vis.

Zona Punta Cana se invecineaza la nord cu satul si plaja  din Cabeza de Toro si cu plajele Bavero si El Cortecito.

HOTELURI IN PUNTA CANA

CEA MAI RENUMITA DESTINATIE PENTRU O 

VACANTA LINISTITA IN REPUBLICA DOMINICANA

O vacanta in Republica Dominicana, se poate obtine la un pret foarte avantajos  printr-o agentie de turism, o multitudine de oferte de vacanta pentru  sejururi la hoteluri in Punta Cana foarte avantajoase, in care sunt incluse cazare si transport.

In apropiere se afla Puerto Rico si legaturi directe cu Miami, Cuba, Santa Lucia si Barbados. Punta Cana este cea mai mare zona turistica din Caraibe.

 

 

Clima tropicala umeda, vremea relativ constanta pe tot parcursul anului, cu o temperatura medie de 30 grade C. Sezonul cald si umed dureaza din mai pana in octombrie si in timpul acestuia temperaturile pe timpul zilei pot ajunge la 35 grade C. Din noiembrie pana in martie temperaturile din timpul serii sunt in jur de 20 grade C.

Aeroportul International Punta Cana este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Caraibe. Principalele orase din zona sunt Santo Domingo, La Romana, Puerto Plata

 

 

 

Top