Restaurant Cluj – Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar

Descriere

Tip : Vinde
Stare : Nou
Locatie : Strada Observatorului 105, Cluj-Napoca, România

Restaurant in Cluj Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar

“Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” este un local situat în cartierul Zorilor pe str. Observatorului nr.105. Situat  vis a vis de Hotel Olimp.  Reprezintă un mic refugiu pentru iubitorii sportului (indiferent că vorbim despre fotbal, rugby, tennis etc.) La dispoziția clienților săi 13 plasme si 2 videoproiectoare de mari dimensiuni.

“Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” si-a deschis porțile pentru prima dată în data de 9 decembrie 2008. Localul cu o capacitate de 100 de locuri degajă o atmosferă călduroasă și primitoare. Personalul prietenoas va sta la dispoziția voastra și promit să vă readucă zâmbetul pe buze indiferent cât de ploioasă sau friguroasă v-a fost ziua.

Pentru diminețile-n care vrei să bei cafeaua-n oraș, pentru un prânz la restaurant, dar și pentru o destindere seara, după job, există Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar – locația perfectă pentru orice moment al zilei.

Când meniul e excelent, meciurile preferate se văd pe 13 plasme si 2 proiectoare, iar mașina stă bine merci în parcare…n-o să te mai dai dus Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar!

Micul dejun incepe de la 16 lei( Omleta+Fresh+Cafea/Ceai ), meniul zilei de la 17 lei, iar la cina poti opta pentru delicioasele paste home-made, preparate cu drag dupa o reteta italiana cu ingrediente de calitate sau diferite preparate ! In incinta Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar poți chiar să iti planifici intalnirile de afaceri, zilele de nastere, botezurile sau alte evenimente!

Te-am făcut măcar un pic curios? Dacă da, te așteptăm de luni pana vineri între orele 08:00 și 00:00 iar sambata si duminica intre 10:00 si 01:00 să te bucuri de ofertele noastre.

Gentlemen’s Bistro & Sport’s Bar

Str. Observatorului, nr. 105

(vis a vis de Hotel Olimp)

Comenzi si rezervari la nr de tel 0743513000

author avatar
Gentlemen's - Bistro & Sports Bar

vindeorice.ro

 

Locatie

Strada Observatorului 105, Cluj-Napoca, România
Reguli postare Anunt.
  1. Nu vor fi tolerate anunturi jignitoare sau ofensatoare.
  2. Nu permitem anunturi false sau inselatoare.
  3. Anunturile care vor ridica semne de intrebare, vor fi imediat sterse.

Anunturi promovate

Top